

3. kattaki evine giren ekipleri gören yaşlı adam şaşkına döndü
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde işitme engelli babasının evine giremeyen İsa Sönmez'in ihbarı, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Balkondan içeri giren ekipleri karşısında gören yaşlı adam büyük şaşkınlık yaşadı.
Olay, dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsa Sönmez isimli vatandaş, işitme engelli babası 85 yaşındaki Nuri Sönmez'le birlikte yaşadığı evden ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen İsa Sönmez, kapıyı açmak istediğinde kapının arkadan kilitli olduğunu fark etti. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmayan İsa Sönmez, bir umutla kapı ziline yöneldi. Defalarca zile basmasına rağmen içeriden ses duyamayan Sönmez, polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Kapıyı açmayı başaramayan ekipler, itfaiye aracının merdiveniyle 3. katta bulunan dairenin balkonuna çıktı. Balkondan içeri giren itfaiye ekipleri, Nuri Sönmez'i yatağında uyurken buldu. Yaşlı adam, itfaiye ve polisi karşısında gördüğünde büyük şaşkınlık yaşadı. İsa Sönmez ise babasına sağ salim kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































