




7 yıl hapis cezası ile aranan suç makinesi yakalandı
Antalya'nın Aksu ilçesinde 9 farklı suç kaydı bulunan ve basit yaralama ile silahla tehdit suçlarından 7 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, düzenlenen operasyonla yakalandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksu ilçesi Gökdere Mahallesi'nde nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen planlı faaliyetler kapsamında hakkında basit yaralama, bir adet ateşli silah ve mutat sayıdaki mermileri bulundurma, silahla tehdit, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak, kasten yaralama, ?2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerinin Murakabesi Hakkında Kanun, alkol veya uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak, dikili ağaç veya bağ çubuğuna zarar verme, kamu malına zarar verme olmak üzere 9 farklı suç kaydı bulunan ve basit yaralama ile silahla tehdit suçlarından 7 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Ü.K., 23 Mart Çarşamba günü düzenlenen operasyonla yakalandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim