

8 Yaşındaki Öğrenciyi Öğretmeni Darp Etti İddiası
MANİSA (İHA) –Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sınıf öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edilen ilkokul öğrencisi için aile suç duyurusunda bulundu. Öğrencinin ailesi kızları için hastaneden darp raporu aldı.
İddiaya göre, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Hatice Nur Aytekin (8), sınıf öğretmeni L.Y. tarafından derste boğazı sıkılıp havaya kaldırılarak tokat atıldı. Durumu hemşire olan annesi Arzu Aytekin'e anlatan küçük kız ve ailesi Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek öğretmenden şikayetçi oldu.
Polis merkezinde açıklama yapan anne Arzu Aytekin, kızının sınıf öğretmeninin boynundan tutularak havaya kaldırdığını ve tokat attığını iddia etti. Aytekin, açıklamasında "Benim kızımı boynundan tutmuş havaya kaldırmış ve tokat atmış. Bu öğretmen bu davranışlarını yaptıktan sonra çocukları korkutuyormuş, "Ailelerinize söylemeyin" diyormuş. Çocuğun söyledikleri bunlar." ifadesini kullandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CHP’Lİ ERDEM’DEN “ELEKTRİKTE GİZLİ ZAM” TEPKİSİ: “FATURA YİNE HALKA KESİLİYOR”
- STRATEJİK GÜRÜLTÜ HARİTASI TAMAMLANDI
- BAŞKAN SARIGEÇİLİ’DEN VELİLERE SOSYAL MEDYA UYARISI
- BURDUR’DA ŞAP KARANTİNASINDAKİ KÜPESİZ HAYVAN TAŞIYAN BESİCİYE 400 BİN LİRA CEZA
- ADANA FEKE’DE KAR 1 METREYİ AŞTI, ÇOCUKLAR KIZAKLA TATİLİN TADINI ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































