

Adana’da Chp İl Başkanlığı Önünde Çadırlı Eylem
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı'nda 2011-2016 yılları arasında basın danışmanlığı yapan ve emeğinin karşılığını alamadığını öne süren Nuri Olgun, il binası önüne çadır kurarak eylem yaptı.
Adana'da CHP İl Başkanlığı'nda 2011-2016 dönemlerinde basın danışmanlığı yapan Nuri Olgun, çadır kurarak eylem yaptı. Emeğinin karşılığını alamadığını ileri süren Olgun, CHP İl Başkanlığı binasının önüne çadır kurarak içinde oturdu, 5 dakikalık eylem yaptı.
Burada açıklamada bulunan Olgun, basın danışmanlığı yaptığı yıllarda sigortasının yapılmadığını ve parasını alamadığını öne sürerek, "2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin parası yoktu, basın danışmanı bulamıyordu. Ben geldim bu görevi üstlendim. Ancak o zamandan bu zamana kadar partinin belediyesi oldu, parası oldu ama benim emeğim hiçe sayıldı. Bu nedenle CHP Adana İl Başkanlığı'nı kınıyorum" açıklamasını yaptı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YAZIN BÖBREK TAŞINA KARŞI 4 ETKİLİ ÖNLEM!
- 'DOĞAYI KORUYARAK KALİTELİ TURİZM YAPMAK MÜMKÜN'
- DÜĞÜN KONVOYUNDA YAŞANAN TARTIŞMA MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ: 4 YARALI
- "BÜTÜN GAZETECİLER GELSİN" DİYEREK İNTİHARA KALKIŞAN ŞAHSI "KARPUZ KESELİM GEL" DİYEREK ÇATIDAN İNDİRDİLER
- ERHAN AKSAY TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































