

Adana’da El Bombası Ve Silahla Yakalanan Şahsın Eylem Hazırlığında Olmadığı Anlaşıldı
Adana'da uygulama yapan polis ve bekçilerin şüphe üzerine durdurduğu ve üzerinden el bombası ile silah çıkan şahsın eylem hazırlığında olmadığı, silah kaçakçılığı yaptığı öne sürüldü.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Alparslan Türkeş Bulvarı'nda dün gece meydana geldi. İddiaya göre, Seyhan Devriye Ekiplerine bağlı polisler ile bekçiler uygulama yaptığı esnada, bir taksiden inen bir şahıs kaçtı. Bunun üzerine polis ve bekçiler havaya ateş açarak şahsı kovalamaya başladı.
Açılan ateşe rağmen durmayarak kaçan şüpheli, cebindeki el bombasını bir binanın bahçesine attıktan sonra yakalandı.
Yakalanan şüphelinin üzerinden ruhsatsız tabanca ile 39 adet mermi çıkarken, bahçede inceleme yapan polis el bombasını buldu.
Yapılan GBT sorgusunda şüphelinin isminin Y.K. (23) olduğu belirlenirken, terör örgütü PKK'dan çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. İlk etapta şahsın PKK'dan kaydı olduğu öğrenilince eylem yapacağı değerlendirilirken, terör ekiplerinin yaptığı sorgulama ve çalışmada eylem hazırlığında olmadığı anlaşıldı. Şahsın yapılan sorguda silah kaçakçısı olduğu, satış yapmaya gittiği öne sürüldü. Zanlıya kapsam dışı silah bulundurmaktan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde işlem yapılıyor. Sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- İSKENDERUN’DA EV YANGINI
- KUYUMCU SÜSÜ VERİP TEFECİLİK YAPTILAR: OPERASYONDA SİLAH, POS CİHAZLARI VE MİLYONLUK ÇEK-SENET ELE GEÇİRİLDİ
- EVİN PENCERESİNDEN KAÇARAK SIRRA KADEM BASAN GENÇTEN 19 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
- AKRAN ZORBALIĞINA KARŞI AND İÇTİLER
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































