

Adana’da ’Torbacı’ Operasyonu:2’si Kadın 6 Tutuklama
Adana polisinin torbacı olarak tabir edilen şüphelilere yönelik yaptığı operasyonda, 2 kilo 90 gram eroin ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi, gözaltına alınan 7 şahıstan 6'sı tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yapılan çalışmada polis, 3 şüphelinin adresi ile bir otomobildeki şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aracın sürücüsü Tufan K. ile yanındaki Zümrüt A., Hakkı Toygu K. ve Şahmerdan S. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 2 kilo 90 gram eroin ele geçirildi. Adreslerine operasyon yapılan şüpheliler Elif H., Fatih E. ve Mehmet D.'de gözaltına alınırken, yapılan aramada 58,21 gram bonzai, 1,15 gram metamfetamin, 5,83 gram esrar ile 7 uyuşturucu hap bulundu.
Şüpheliler emniyete götürülerek ifadesi alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şahmerdan S. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Diğer 6 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- İSKENDERUN’DA EV YANGINI
- KUYUMCU SÜSÜ VERİP TEFECİLİK YAPTILAR: OPERASYONDA SİLAH, POS CİHAZLARI VE MİLYONLUK ÇEK-SENET ELE GEÇİRİLDİ
- EVİN PENCERESİNDEN KAÇARAK SIRRA KADEM BASAN GENÇTEN 19 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
- ANTAKYA’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































