Bugün 07 Mayıs 2025 Çarşamba
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4191.864
    %-1.46
  • Dolar
    38.6383
    %0.00
  • Euro
    43.8755
    %-0.39
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alanya’da kimliği belirsiz  ceset sahile vurdu
08 Kasım 2019 Cuma 17:58

Alanya’da kimliği belirsiz ceset sahile vurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaklaşık 800 metre açıkta denizde yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaklaşık 800 metre açıkta denizde yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Onlarca yerli ve yabancı turisttin denize girdiği anlarda sahile kadar gelen ceset denizden çıkartılıp morga götürülürken cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, denize açılan gezi teknesinin kaptanı, Alanya Kalesi açıklarında bir erkek cesedinin su yüzeyinde sürüklendiğini görünce durumu liman görevlilerine bildirdi. Liman görevlilerinin ihbarı üzerine Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, cesedin bulunduğu bölgeye gitti. Yabancı uyruklu ve 50 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve sahile kadar yanaşan ceset ekipler tarafından sudan çıkartılıp ceset torbasına konuldu. Plajda bulunan onlarca yerli ve yabancı turist ise olan biteni şaşkın gözlerle izledi. Yarı çıplak cesedin üzerinde yapılan ilk incelemede, kolunda Side'de bir otele ait bileklik bulundu. Yapılan incelemenin ardından ceset, Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna götürüldü. Her hangi bir yara izine rastlanılmayan cesedin kimliğinin belirlemesi için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, cesedi bulunan turistin Manavgat'taki kaldığı otelden beraberindeki 3 kişiyle sabah saatlerinde Alanya turuna çıktıkları öğrenildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 631 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim