

Alanya’da yaşayan Amerikalı adam evinde ölü bulundu
Antalya'nın Alanya ilçesinde KOAH hastası olduğu öğrenilen 75 yaşındaki yerleşik Amerikan vatandaşı Edward Earl Jackman evinde ölü bulundu.
Alanya'da yaşayan yerleşik Amerikan vatandaşı Edward Earl Jackman (75), ev arkadaşı Monika Förg (52) tarafından hareketsiz görülmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yaşlı adamım hayatını kaybettiğini belirledi. KOAH hastası olduğu öğrenilen ve 5 yıldır Alanya'da yaşayan Jackman'ın bir hafta önce yaklaşık 4 gün yoğun bakımda kaldığı ve son 3 gündür de durumunun kötü olduğu iddia edildi.
Solunum cihazına bağlı olarak ölü bulunan Jackman'ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jackman'a yapılan Covid-19 testi negatif çıktığı belirtilirken, herhangi bir darp izine rastlanmadığı öğrenildi. Ev arkadaşı Förg polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- ANNESİNİN ÇOK SEVDİĞİ ÇİÇEĞİ, İŞ YERİNİN ÖNÜNDE MEZARI ANDIRAN ALANDA 40 YILDIR YAŞATIYOR
- CANINI HİÇE SAYAN HAYVANSEVERİN AĞIR HASARLI BİNADAN KÖPEĞİ KURTARDIĞI ANLAR KAMERADA
- MARKETE GİREN FARE PANİĞE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































