

Alkollü halde köprü korkuluklarına çarptı, ’Şaştım kaldım’ dedi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde önce köprü korkuluklarına, sonra da başka bir otomobile çarpan aracın alkollü sürücüsü, "Şaştım kaldım, arka camlar nasıl kırıldı onu anlamadım. Görüldüğü gibi köprüden geçemedik işte" dedi.
Kaza, Oymapınar-Manavgat yolunda meydana geldi. Oymapınar istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Halil K.'nin kullandığı 07 AZJ 198 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Naras Köprüsünün korkuluklarına çarptıktan sonra karşı yönden gelen Murat Katlanır'ın kullandığı 07 CAA 48 plakalı otomobile çarptı.
158 promil alkollü çıktı
Şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı kazada, hurdaya dönen ve parçalara ayrılan otomobilden burnu bile kanamadan çıkan otomobil sürücüsü Halil K.'nin, trafik ekipleri tarafından yapılan ölçümde 158 promil alkollü olduğu belirlendi. Otomobil sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 aylığına el konuldu.
Neşesinden bir şey kaybetmedi
Kazanın ardından jandarma ekipleri tarafından jandarma aracına alınan Halil K.'nin sık sık jandarma aracından inerek hurdaya dönen aracının başına geldiği gözlenirken, aracının kapı ve arka camının nasıl bu hale geldiğini merak ettiği görüldü. Kazayı nasıl yaptığı sorulan Halil K., "Kaza meydanda, şaştım kaldım, Arka camlar nasıl kırıldı onu anlamadım. İşte görüyorsunuz. Köprüyü geçemedik. Her şey ortada" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
- BİNAYA TIRMANAN HIRSIZLAR, EVDEN ANAHTARI ALIP OTOMOBİLİ ÇALDILAR
- KALP KRİZİ VAKASINA GİDEN AMBULANSIN ANAHTARI KAYBOLDU, ÇAĞRILAN İKİNCİ AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































