




Ankara’da Uyuşturucu Kaçakçılığının Önlenmesine Yönelik Operasyon: 3 Gözaltı
Ankara'da uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, uyuşturucu madde üretimi için kullanıldığı belirlenen 975 bin kontrole tabi hap ele geçirildi. Ayrıca operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.
Jandarma Genel Komutanlığı ve Ankara İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; S.C., E.B. ve M.D. isimli şahıslar tarafındanmMetamfetamin üretiminde kullanılan kontrole tabi renkli reçeteli ilaçların, kanuna aykırı olarak İstanbul ve yurt dışı bağlantılı şahıslara pazarlanacağı bilgisi elde edildi. Bilgi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, operasyon için düğmeye bastı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı doğrultusunda, 4 Haziran günü Keçiören ve Yenimahalle'de bulunan depolara operasyon düzenlendi. Depolarda yapılan arama sonucunda toplam 975 bin adet kontrole tabi hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda S.C., E.B. ve M.D. isimli şüpheliler de gözaltına alındı ve haklarında yasal işlem başlatıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim