

Anne Kedi, Yavrusu Kurtarılırken Bir An Olsun Başından Ayrılmadı
Malatya'da depremlerde hasar alan bir binanın su giderine sıkışan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Anne kedi ise yavrusunun kurtarılma anlarında bir an olsun başında ayrılmadı.
Olay, Yeşilyurt ilçesi Tevfik Temelli Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubat depremlerinden etkilenen cadde üzerindeki bir binanın su giderine sıkışan yavru kediyi görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler yaklaşık 10 dakika süren bir çalışma sonrası yavru kediyi kurtarırken anne kedi ise çalışmalar esnasında yavrusunun başında bir an olsun ayrılmadı.
Açlık nedeniyle bitkin düştüğü görülen yavru kedi ve anne kedi itfaiye ekipleri tarafından içirilen süt sonrası gözden kayboldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- İSKENDERUN’DA EV YANGINI
- KUYUMCU SÜSÜ VERİP TEFECİLİK YAPTILAR: OPERASYONDA SİLAH, POS CİHAZLARI VE MİLYONLUK ÇEK-SENET ELE GEÇİRİLDİ
- ANTAKYA’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
- EVİN PENCERESİNDEN KAÇARAK SIRRA KADEM BASAN GENÇTEN 19 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































