

Annesini Darp Eden Şahıs Tutuklandı
Samsun'da annesini ve teyzesini darp edip, tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun'un Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi 73 yaşındaki T.Y. ile teyzesi 66 yaşındaki Z.G.'yi darp ederek tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edilen S.Y. (48), şikayet üzerine Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Anne T.Y. oğlundan şikayetçi olduğunu belirterek, "Ben Avustralya'da ikamet ediyorum. 3 ay önce Samsun'a geldim. Kız kardeşim Z.G. ile kalıyordum. S.Y. benim öz oğlum olur. 2 yıl önce Avustralya ülkesi kendisini sınır dışı ederek Türkiye'ye gönderdi. Buraya geldiğinde ölen eşimin üzerine olan 4 katlı binayı sahiplendi. Anahtarcı çağırıp evin kapı kilidini değiştirmek istedik. Biz evin önündeydik. Oğlum geldi ve önce kız kardeşime, daha sonra bana saldırdı. Hakaret edip tehdit etti. Şikayetçiyim" dedi.
Polisteki sorgusu tamamlanan S.Y. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.Y, mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- TEDESCO: "İKİNCİ YARIDA ÇOK ÇOK DOMİNANT BİR OYUN SERGİLEDİK’’
- BELEN’DE OKULDA YAŞANAN YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
- HATAY’DA 12 ARACIN KARIŞTIĞI KAZADA 11 KİŞİ YARALANDI
- 4 BİSİKLET ÇALAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI: "BİSİKLETLERE İLGİM VAR, DAYANAMAYIP ÇALIYORUM"
- ALKOLÜN ETKİSİYLE PAZARYERİNDE SIZDI, VATANDAŞLAR UYANDIRAMAYINCA POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































