Manavgat ilçesi Antik Side’de bulunan Selimiye Jandarma Karakolu öncülüğünde yaptırılan kedi evleri değişik noktalara konuluyor. Turizm sezonunun sona ermesi ve havaların soğumasıyla birlikte ‘sessiz dostlar’, jandarma sayesinde sıcak yuva ve yiyeceğe kavuşuyor.
Turizm sezonunun bitmesi ve havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanları zor günler geçirmeye başladı. Bir taraftan Side antik kentindeki otel-lokanta ve diğer işyerlerinin kapanmasıyla yiyecek bulmakta güçlük yaşayan sokak kedileri Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu öncülüğünde yaptırılan kedi evleri sayesinde kışı rahat geçirecek. Sokak kedilerinin korunması ve barınması amacıyla yaptırılan ve Antik Side’de değişik noktalara konulan kedi evlerine jandarma ekipleri tarafından kedilerin beslenmeleri için mama da bırakılıyor.
Sokak canlarına her zaman sahip çıkacaklarını, ihtiyaç duyulan bölgelere kedi evlerinin konulmasına devam edileceğini belirten Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, vatandaşlardan da özellikle kış aylarında sokak hayvanları konusunda duyarlı olmasını istedi.
Video Galeri
Antalya Antalya’da sahte alkolden bir ölüm daha
Side antik kentinde açık alanlara kedi evleri ve mamalar bırakıldı
25 Aralık 2021 Cumartesi 00:25
İzlenme: 718
DİĞER VİDEOLAR
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
SON DAKİKAGünün Tüm Haberleri »
- 17:48 MERSİN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 17:38 ADANASPOR’DA BAŞKAN ÖZDEMİR YOL HARİTASINI AÇIKLADI
- 17:38 MERSİN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 17:18 AKSU BELEDİYESİ’NDEN KUMKÖY SAHİLİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 16:48 TİTANİC FİLMİ ANTALYA’DA GERÇEK OLDU: OTELİ SU BASTI, O PİYANO ÇALMAYA DEVAM ETTİ
- 16:28 BAKAN ERSOY, ANTALYA’DA RUS DİPLOMATLARLA BİR ARAYA GELDİ
- 15:58 ANTALYA’DA ’MERDİVEN ALTI BOTOKS’ KABUSU: SON 3 AYDA 20 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU
- 15:53 KEPEZ’DE SAĞANAK SEFERBERLİĞİ: 101 İHBARA MÜDAHALE EDİLDİ
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim








