




Antalya-Konya karayolunda yoğun kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor
Antalya-Konya karayolunda kar yağışı etkili oluyor. Akseki ilçesinden itibaren etkili olan kar yağışında kar kalınlığı Akseki merkezde 10 santimetreye, 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde ise yer yer 20 santimetreyi aştı.
Antalya'nın yüksek kesimlerinden sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı Akseki ilçesinde ise yoğun oldu. Antalya-Konya karayolunda bulunan 1825 metre rakımlı Alacabel'de ise kar yağışı ile birlikte tipi de etkili oluyor. Karayolları Alacabel ekipleri çok sayıda iş makinası ile bölgede çalışmalarına başladı. Ekipler sürücülerin zor anlar yaşamaması için yolda biriken karı temizleme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Zincirsiz yola çıkan araçlar ise trafikte zor anlar yaşadı. Akseki Bölge Trafik ekipleri sürücülerin yanlarında zincir bulundurmalarını istedi.
Ayrıca kar yağışı Akseki'nin yüksek kesimlerindeki mahallelerinde de etkili olduğu ve Büyükşehir Belediye ekiplerinin kar kürüme çalışması yaptığı bildirildi. Kar kalınlığının Akseki merkezde 10 santimetreye, 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde ise yer yer 20 santimetreyi aştığı öğrenildi.
Antalya Son Haber
Milli Savunma Bakanı Akar'dan Antakya'daki çadır kentte inceleme
Afetzedelere yaklaşımda dikkat edilmesi gerekenler
Kavgaya karışan şahısları süpürgeyle kovalarken canından oluyordu
Gönüllü kadınlar yaşlılar için buluştu, şiş ve ip alıp battaniye ördü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Ekmek Satma Kavgasında Silahlar Konuştu: 1 Ölü, 1yaralı
- Bisikletle Giderken Kafasına Kamyon Kasası Çarpan Şahıs Yaralandı
- Depremden Etkilenen Öğrencilere Ücretsiz Online Eğitim Desteği
- Nijeryalı Vatandaşın Unuttuğu Valiz Polisi Alarma Geçirdi
- Kentsel Dönüşüm Alanında Son Evde Yıkıldı, Temel Çalışması Başlatıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim