Bugün 20 Haziran 2025 Cuma
  • Antalya32 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4298.202
    %0.30
  • Dolar
    39.672
    %-0.20
  • Euro
    45.7847
    %-0.78
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalya sahillerinde eskiye dönüş
02 Ağustos 2020 Pazar 13:13

Antalya sahillerinde eskiye dönüş

Antalya'da Kurban Bayramı tatili nedeniyle dünyaca ünlü sahil tatilcilerin akınına uğradı.

Antalya'da Kurban Bayramı tatili nedeniyle dünyaca ünlü sahil tatilcilerin akınına uğradı. Sahil adeta eski günlerini aratmadı.

Turizm kenti Antalya, 4 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle hareketli günler yaşıyor. Hafta sonunda hava sıcaklığının 30 derece nem oranının ise yüzde 80'lere kadar çıktığı kentte, serinlemek ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ni tercih etti. Bayram tatilinde iç turizm hareketliliği nedeniyle pandemi döneminde ilk kez bu kadar yoğun görülen sahilde tatilciler ve kent sakinleri denize girdi, bol bol güneşlendi. Yaz sezonunu neredeyse boş geçiren sahildeki işletmeler de bu yoğunluktan nasiplendi. İşletmelerin şezlonglarının neredeyse dolduğu gözlendi. Oluşan yoğunluktan dolayı tedirgin olan bazı vatandaşların sahilin boş kısımlarında güneşlenmeyi tercih ettiği dikkat çekti.

"Halk virüsü unuttu"

Antalya'da yaşayan Ekmel Bayrak, yoğunluktan uzaklaşarak güneşlendiğini belirterek, "Şu an çok kalabalık. Kendimi uzağa çektim. Denizde bir şey olacağından değil ama halk virüsü unuttu. Herkes normal yaşantısına döndü. Bu bayramın etkisiyle 2-3 gündür yoğunluk var. Eski günlerdeki gibi kalabalık." ifadelerini kullandı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim