

Antalya’da 128 Araca İdari İşlem Yapıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, ülke genelinde seyir halinde çalıntı, aranan, yakalamalı, hacizli ve tescilsiz motosikletler ile kırsal alanlarda kullanılan traktörlerin yakalanması ve servis araçlarına yönelik denetim uygulaması yapıldı. Antalya'da yapılan denetimlerde ise bin 88 araç sorgulanırken bunlardan 128'ine idari yaptırım uygulandı.
Antalya genelinde, İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince yapılan "Motosiklet, Traktör ve Servis Araçları Uygulamasına" farklı birimlerden toplam 178 personel katıldı. Şehir merkezlerinde önceden tespit edilen 35 uygulama noktasında şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapılan uygulamalar sonucunda, bin 348 şahıs, 609 motosiklet, 35 traktör, 81 servis aracı ve 363 otomobil olmak üzere toplam bin 88 araç sorgulandı. Motosiklet tamir ve bakımı yapan 24 iş yeri de denetlendi.
Yapılan genel uygulama da ; 1 çalıntı motosiklet, 1 tescilsiz motosiklet, 2 hacizli yakalamalı motosiklet, 3 adet trafikten men edilmiş motosiklet, 1 hacizli yakalamalı otomobil tespit edilerek gerekli işlemleri yapıldı.
Yapılan uygulamalarda toplam 128 araca idari yaptırım kararı uygulandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- KALEİÇİ'NDE SELÇUKLU'NUN KAYIP KİTABELERİ BULUNDU
- 38 BİN AVRO DOLANDIRILDI, UZLAŞMAYLA PARASINI GERİ ALDI
- AKDENİZ'DE GÖÇMEN BOTU SAHİL GÜVENLİK BOTUNA ÇARTTI
- VALİ ŞAHİN, ALANYA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































