

Antalya’da 682 personelin katılımı ile yapılan ‘huzur’ uygulamasında 12 kişi yakalandı
Antalya'da 157 ekip ve 682 personelin katıldığı "Türkiye Güven Huzur Uygulaması"nda 3 bin 696 kişi sorgulanarak arandığı tespit edilen 12 kişi yakalandı. 167 araca 160 bin 873 TL cezai işlem uygulandı.
Turizm kenti Antalya'da genel asayişin, kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde ş zamanlı olarak vatandaşların yoğunlukla bulundukları yerlerde üç aşamalı olarak "Türkiye Güven Huzur Uygulaması-2022/2" gerçekleştirildi.
Toplam 157 ekip ve 682 personelin katıldığı uygulamada; 3 bin 696 kişi sorgulaması yapıldı. Arandığı tespit edilen 12 kişi yakalanarak, 1 bin 140 araç kontrol edilerek, 7 araç trafikten men edildi. 167 araca 160 bin 873 cezai işlem uygulandı.
Ayrıca 22 park ve bahçe ile 88 metruk bina kontrol edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ
- ADANA’DA SULAMA KANALINA GİREN 7 KİŞİYE 25 BİN 942 TL CEZA
- GEÇEN YIL KURUYAN CEHENNEM DERESİ BU YIL GÜRÜL GÜRÜL AKIYOR
- PSİKOLOG GİRİŞ: "POPÜLER BÖLÜM, HER ÖĞRENCİ İÇİN DOĞRU TERCİH OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ"
- TARSUS’TA YEŞİL ÇATI YÖNETMELİĞİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































