

Antalya’da etkili yağmur
Antalya'da öğle saatlerinden itibaren yer yer etkili olan sağanak yağış sebebiyle trafikte sıkıntılar yaşanırken bazı ekili alanlarda su altında kaldı. Kent merkezinde ise gençler dalgaların kıyıya getirdiği balıkları tutmaya çalıştı.
Antalya kent merkezi ile Aksu ve Serik ilçelerinde yer yer etkili olan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kundu bölgesinde yollardaki su birikintileri sebebiyle araç trafiğinde zaman zaman aksama yaşanırken, yağmur ekili alanlarda da etkili oldu. Şu ana kadar kent genelinde sel baskını ve fırtına gibi olumsuz bir durum yaşanmazken Konyaaltı sahilinde ise farklı bir görüntü yaşandı. Ellerine aldıkları ağlarla sahile gelen bazı vatandaşlar dalgaların kıyıya sürüklediği balıkları yakalamaya çalıştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bugün sabah saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde görülecek kuvvetli yağışlara dikkat çekilerek, "Merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Aksu, Manavgat, İbradı) yer yer aşırı (100 kg/m2 üzeri) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısı yapıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
- BİNAYA TIRMANAN HIRSIZLAR, EVDEN ANAHTARI ALIP OTOMOBİLİ ÇALDILAR
- KALP KRİZİ VAKASINA GİDEN AMBULANSIN ANAHTARI KAYBOLDU, ÇAĞRILAN İKİNCİ AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































