

Antalya’da fırtınada evine gitmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı
Meteorolojinin "turuncu kod" ile uyardığı Antalya'da, etkili olan fırtına vatandaşları yolda yürütmedi. Araçlarından inip evine gitmek isteyen ikisi kadın 3 vatandaşı fırtına adeta geri püskürttü. Yürüyemeyen vatandaşlar, tekrar araçlarına geri döndü.
Turizmin başkenti Antalya için "turuncu kod" uyarısının verilmesinin ardından şehir merkezinde sabah saatlerinde hafif başlayan rüzgar ve yağış, ilerleyen saatlerde yerini sağanak ve fırtınaya bıraktı. Sağanak nedeniyle şehir merkezinde hayat durma noktasına gelirken, fırtına sokaktaki vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Fırtına geri püskürttü
Lara bölgesinde cep telefonuyla kaydedilen bir görüntüde, ikisi kadın 3 vatandaş araçlarından inip evine gitmek istedi. Kaldırımda yürümeye başlayan vatandaşlarda, rüzgara karşı yürümekte zorlandı. Fırtınanın püskürttüğü vatandaşlar yürüyemeyeceklerini anlayınca tekrar araçlarına binmek zorunda kaldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































