Bugün 09 Mayıs 2025 Cuma
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4108.35
    %0.14
  • Dolar
    38.7149
    %0.25
  • Euro
    43.4221
    %-0.05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalya’da hastanenin acil servisi, heyelan nedeniyle boşaltıldı
14 Aralık 2020 Pazartesi 16:03

Antalya’da hastanenin acil servisi, heyelan nedeniyle boşaltıldı

Antalya Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatı için açılan çukurda, kuvvetli yağış sebebiyle heyelan oldu.

Antalya Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatı için açılan çukurda, kuvvetli yağış sebebiyle heyelan oldu. Hastanenin acil servis bölümü de heyelan nedeniyle hemen boşaltıldı.

Kumluca Devlet Hastanesi ek bina inşaatı için uzun süre önce çukur açılmıştı. Aşırı yağış nedeniyle dün akşam saatlerinde ek bina için açılan çukurda heyelan oldu. Heyelan sebebiyle acil servis önündeki duvarlar çatladı. Acil servis bölümü ise hemen boşaltıldı. Bazı beton bloklarında hava da asılı kaldığı görüldü.

Acil servis hizmetleri ana binanın poliklinik girişinden yapılıyor. AFAD tarafından ana binanın poliklinikler bölümüne çadır kuruldu. Bu çadırdan girişler yapılıp, polikliniklere yönlendiriliyor. Heyelan yaşanan yerde inceleme yapan Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, en kısa zamanda çözüm bulunup sorunun giderileceğini belirtti.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 485 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim