

Antalya’da lunaparktaki salıncağın platformdan çıktığı anlar cep telefonu kamerasında
Antalya'da lunaparktaki eğlence aleti bağlantı yerinden koparak platformdan çıktı, olayda 3 çocuk yaralandı. Cep telefonuna yansıyan görüntüde, kayıt alan çocuğun, "Buna binmeyin, aşırı korkutucu, kesin binmeyin" dedikten hemen sonra eğlence platformdan çıktığı görüldü.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Parkı'nda bulunan küçük lunaparkta minimaks denilen eğlence aleti, bağlantı yerinden koparak platformdan çıkıp ters döndü. Olayda 3 çocuk yaralandı. Çocuklar platformun altından çıkartılıp ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.
Arkadaşları eğlence aletinde olan bir çocuk, olay anını kayıt altına aldı. Görüntülerde, çocuğun "Buna bindiler, az önce ben de bindim, şimdi başlıyorlar. Çok korkutucu, titredim. Kafamıza gelmesin. Çok korkutucu, sakın binmeyin buna. Buna binmeyin, aşırı korkutucu, kesin binmeyin" dediği ve sonrasında eğlence aletinin platformdan çıktığı anlar yer alıyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ
- ADANA’DA SULAMA KANALINA GİREN 7 KİŞİYE 25 BİN 942 TL CEZA
- GEÇEN YIL KURUYAN CEHENNEM DERESİ BU YIL GÜRÜL GÜRÜL AKIYOR
- PSİKOLOG GİRİŞ: "POPÜLER BÖLÜM, HER ÖĞRENCİ İÇİN DOĞRU TERCİH OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ"
- TARSUS’TA YEŞİL ÇATI YÖNETMELİĞİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































