

Antalya’da pes dedirten kapkaç: Para dolu cüzdanı bıraktı, iğneleri alıp kaçtı
Antalya'da bacaklarındaki yoğun ağrıdan dolayı sağlık ocağına iğne yazdırmak için giden 58 yaşındaki kadın, eczaneden aldığı iğne ve ilaçları aldıktan sonra kapkaççı kurbanı oldu. Kapkaççı, kadının elindeki eczane poşetini aldı, içi para dolu cüzdanını bırakıp kaçtı.
Olay, Kepez ilçesi Gürsü Mahallesi Muhtarlığı önünde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bacaklarından uzun süredir rahatsızlığı bulunan Besime Doğu (58) ilaç ve iğnelerini yazdırmak için sağlık ocağına gitti. Ardından eczaneden ilaçları ile iğnesini alan Doğu yolda yürürken, arkadan gelen kimliği belirsiz bir kişi Doğu'nun elindeki poşeti alarak kaçmaya başladı. İçerisinde cüzdan, ilaçları ve iğnesi bulunan poşeti inceleyen şüpheli, iğneleri aldıktan sonra para dolu cüzdanı yola atıp olay yerinden kaçtı. Bu sırada olayı gören bir motosikletli vatandaş, kaçan şüphelinin peşine takıldı ancak bulamadı.
Doğu'nun çığlıklarını duyanlar çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda 20'li yaşlarda olduğu belirtilen şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.
"Bacaklarım ağrıyor"
İğne ve ilaçları bacakları çok ağrıdığı için aldığını belirten Besime Doğu, "Poşette ilaçlarım, iğne ve cüzdan vardı. Cüzdanı bırakmış, iğneleri almış. Bacaklarım ağrıyor. Sıvı eksikliği var" dedi. Doğu'nun sürekli bacaklarını tutması da görüntülere yansıdı. Polis kaçan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
- ANTAKYA’DA METRUK BİNADA YANGIN ÇIKTI
- DEFNE’DE 8 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN 11 KİLOMETRELİK YOLDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































