

Antalya’da sahte alkol operasyonu
Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 120 şişe sahte TAPDK ve yabancı bandrollü alkol ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlileri Manavgat'ta sahte alkol ticareti yapan 3 şüpheliye ait ikamet ve araçlarında arama yaptı. Aramalarda 120 şişe (litre) sahte TAPDK ve yabancı bandrollü alkol, 37 adet 1 litrelik boş alkol şişesi, 18 adet sahte bandrol, 100 adet alkol şişesi etiketi ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapılırken, Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda 1 şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 2 şüpheliden 1 tanesi adli kontrol şartı ile serbest kalırken 1 şüpheli ise tutuklanarak Alanya cezaevine teslim edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- KALP KRİZİ VAKASINA GİDEN AMBULANSIN ANAHTARI KAYBOLDU, ÇAĞRILAN İKİNCİ AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ
- SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
- SGK’DAN BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA DR. TURGUT NOYAN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NE TEŞEKKÜR BELGESİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































