

Antalya’da silahların konuştuğu kavgada yaralı ve gözaltı sayısı arttı: 14 yaralı, 18 gözaltı
Antalya'da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada 14 kişinin yaralandığı, 18 şüphelinin ise gözaltına alındığı bildirildi.
Olay, Kepez ilçesi Yeni Mahalle Karatay Caddesi üzerindeki bir kafede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işletmenin eski sahibi ve yeni sahipleri arasında iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma bir anda büyüdü. Taraflar, tabanca pompalı tüfeklerle birbirlerine kurşun yağdırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda 6'sı tabanca, 4'ü bıçak, 3'ü darp ve 1'i cam kesmesi olmak üzere 14 kişi yaralandı, gözaltına alınan şüpheli sayısının ise 18'e çıktığı belirtildi. Polis olayda kullanılan 2 tabanca, 1 tüfek ve 1 bıçağa el koydu. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Görgü tanığı bir vatandaş, "Alacak verecek meselesi sanırım. 6-7 yaralı gördük. Olay içeride meydana geldi" dedi.
Olay anıysa cep telefonu kamerasına yansıdı. Silahların konuştuğu görüntülerde taraflar arasındaki silahlı çatışma, birbirlerine eşya fırlatmaları, polisin olayı ayırma çabası yer aldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- BAKAN KURUM: "SON 2 AYDA TAM 39 MİLYON İÇERİK ÜRETİLMİŞTİR"
- BAKAN ERSOY: "TURİSTLER ARTIK GASTRONOMİ İÇİN ROTA BELİRLİYOR"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- BAŞKAN ÖNTÜRK, "ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLEN HATAY’IMIZI DÜNYAYA TANITMANIN GURURUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































