

Antalya’da Tatile Geldiği Gün Boğularak Hayatını Kaybetti
Antalya'nın Manavgat ilçesine tatile gelen ve yüzmek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün Manavgat ilçesi Side Mahallesi Kumköy Plajında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konya'nın Selçuklu ilçesinden yakınları ve arkadaşları 3 günlüğüne tatile gelen arkadaş grubu, deniz kenarında kumsalda güneşlenmeye başladı. Bu sırada denize giren 18 yaşındaki Evliya Ağıl bir anda çırpınmaya başladı. Ağıl'ın yardım istediğini gören arkadaşları duruma müdahale etti. Cankurtaran tarafından karaya çıkarılan genç için sağlık ekiplerinden yardım istendi.
Hastanede hayata tutunamadı
İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından en yakındaki özel hastaneye kaldırılan Evliya Ağıl yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından talihsiz gencin cenazesi babası İlyas Ağıl ve diğer yakınları tarafından alındı. Ağıl'ın Konya'nın Selçuklu ilçesi Sızma Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme ise devam ediyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- EVİN PENCERESİNDEN KAÇARAK SIRRA KADEM BASAN GENÇTEN 19 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
- DÖRTYOL’DA TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNU BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- SOPAYLA SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNE YÜRÜYEN TAKSİCİYE 201 BİN LİRA CEZA VE TUTUKLAMA
- İSKENDERUN’DA EV YANGINI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































