

Antalya’da uyuşturucu şebekesine darbe: 8 tutuklama
Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ve Korkuteli Jandarma Suç araştırma ekiplerinin 3 aydır takip ettiği içlerinde bir kadın avukatın da bulunduğu Uyuşturucu şebekesi çökertildi. Adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu madde ticaretine yönelik elde ettiği bilgiler neticesinde Korkuteli C.Başsavcılığı Soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturmada Korkuteli ilçesinde ve Antalya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla, içinde bir kadın avukatın da bulunduğu 9 Şüpheliyi 3 ay boyunca takibe alan Jandarma delilleri tamamladıktan sonra operasyon için düğmeye bastı. Operasyon'da yakalanan 9 şüpheli Korkuteli C.Savcılığındaki sorgusunun ardından uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklama talebi ile sevk edildi. Mahkeme tarafından 8 şüpheli tutuklanırken avukat olduğu öğrenilen 1 şüpheli Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Soruşturma kapsamında ayrıca 28 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu kullanmak ve bulundurmaktan adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- CANINI HİÇE SAYAN HAYVANSEVERİN AĞIR HASARLI BİNADAN KÖPEĞİ KURTARDIĞI ANLAR KAMERADA
- ANNESİNİN ÇOK SEVDİĞİ ÇİÇEĞİ, İŞ YERİNİN ÖNÜNDE MEZARI ANDIRAN ALANDA 40 YILDIR YAŞATIYOR
- MARKETE GİREN FARE PANİĞE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































