




Antalya'da Yeni Yılın İlk Gününde İki Ölüm
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde apartman bahçesinde kimliği belirsiz erkeğe ait ceset bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aynı ilçede, başka bir olayda ise Emel Yapar (42) evinin salonunda düşerek yaşamını yitirdi.
İlk olay, sabah saatlerinde, Muratpaşa ilçesinin Zerdalilik Mahallesi'nde meydana geldi. 1387 Sokak üzerindeki Yunus Emre Apartmanı'nın bahçesinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler önce sağlık ekiplerine, ardından polise haber verdi. Gelen sağlık ve polis ekipleri 55 yaşlarında, üzerinde kimlik çıkmayan erkeğin öldüğünü belirledi. Bilgisine başvurulan muhtar ölen kişinin mahallelerinde oturmadığını söylerken, evsiz olabileceği üzerinde durulduğu belirtildi. Polis, ölen kişinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Cenaze ise savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
EVİNDE DÜŞEREK ÖLDÜ
İkinci olay da Muratpaşa'da, Güzeloba Mahallesi 2162 Sokak üzerindeki Akdeniz Evleri Sitesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki oğluyla oturan Emel Yapar iddiaya göre, evinin salonunda düştü. Oğlunun haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, Yapar yaşamını yitirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ve savcı, Emel Yapar'ın ölümünde şüpheli duruma rastlamadı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim