

Arazi Kavgasında Kan Aktı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında çıkan arazi kavgasında kan aktı. Amcası tarafından boynunda av tüfeği ile vurularak yaralanan Recep Yarar olay yerine hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Eskipazar ilçesine bağlı Çandırlar köyünde sabah saatlerinde meydana geldi. Recep Yarar (33) evinin önünde çalıştığı sırada yanına gelen amcası Necati Yarar ile arazi yüzünden tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine amca Necati Yarar yanında getirdiği av tüfeği ile yeğeni Recep Yarar'ı boynundan eşi Yasemin Yarar'ı ise sırtından vurarak yaraladı. Köylülerin ihbarı üzerine durum 112 ve Jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Recep Yarar'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı olan eşi Yasemin Yarar ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olay sonrası Jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi alırken, yeğenini öldürdükten sonra kaçan amca Necati Yarar'ın yakalanması için çalışma başlattı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































