Bugün 15 Ağustos 2025 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4385.681
    %0.26
  • Dolar
    40.8138
    %0.16
  • Euro
    47.5539
    %0.11
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arkadan çarptığı otomobil, refüjden atlayıp karşı şeride geçti
06 Mayıs 2022 Cuma 12:33

Arkadan çarptığı otomobil, refüjden atlayıp karşı şeride geçti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çevreyolu Köprüsü yakınlarında, refüjden atlayıp karşı şeride geçen otomobilde şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çevreyolu Köprüsü yakınlarında, refüjden atlayıp karşı şeride geçen otomobilde şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı. Otomobilin kadın sürücüsü, aracına başka bir aracın arkadan çarptığını, kazanın ardından kısa süre durduğunu ve gittiğini söyledi.

Kaza, Antalya istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Fatma Melisa I.'nın kullandığı 07 AHK 612 plakalı otomobilin, Manavgat Çevreyolu köprüsüne 100 metre mesafede refüjü atlayıp karşı şeride geçmesi sonucunda meydana geldi. Karşı şeridin kaza anında boş olması sayesinde büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçilirken, kazayı şans eseri araç sürücüsü ve araçta bulunan yolcular burunları bile kanamadan atlattılar.

Trafik ekiplerine bilgi veren araç sürücüsü arkalarından gelen bir aracın kendi otomobillerine arkadan çarpması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve karşı şeride geçtiğini, kendilerine çarpan aracın kısa süre durduktan sonra yoluna devam ettiğini söyledi.

Olayın trafik kazası değil çarpıp kaçma olduğunu belirten trafik ekipleri, kaza yapan sürücüyü karakola yönlendirirken, çarpıp kaçan aracın bulunması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim