




Asi Nehri’ne Düşen Çocuk İki Koldan Aranıyor
Hatay'da Asi Nehri'nde alabora olan kayıktan düşerek kaybolan 16 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları iki koldan devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Samandağ ilçesi Çöğürlü mevkisinde önceki akşam arkadaşlarıyla beraber kayıkla balık tutmaya çıkan Ferdi Karataş ve yanında bulunan 2 arkadaşı, kayığın alabora olmasıyla nehre düştü. 16 yaşındaki Ferdi'nin akıntıya kapılan iki arkadaşı vatandaşlar tarafından kurtarılırken Ferdi Karataş'a ulaşılamadı. Bir süre sonrada gözden kaybolan Ferdi için AFAD ekipleri tarafından arama başlatıldı.
Dün yapılan aramalarda bir bulguya rastlamayan Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığına bağlı DEGAK 10 Özel Tim Komutanlığı dalgıçları akşam saatlerine kadar süren arama çalışmalarda 6 kilometrelik alan taradı. Dalgıçlar bugün de arama çalışmalarını farklı noktalarda sürdürüyor. Arama çalışmalarının 3'üncü gününde ikiye ayrılan ekipler Tekebaşı ve Çöğürlü mevkilerinde arama faaliyetlerine devam ediyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Boğaçayı’nda 220 kuş türü gözlemlendi.
- Kepez’den Tek Sarnıç Parkı’nda temizlik seferberliği
- Finike'de Festival Coşkusu
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim