Bugün 28 Haziran 2025 Cumartesi
  • Antalya31 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4197.297
    %-0.01
  • Dolar
    39.8403
    %0.09
  • Euro
    46.7358
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçe kapısının üzerinden atlarken bacağına demir korkuluk saplandı
07 Şubat 2020 Cuma 14:38

Bahçe kapısının üzerinden atlarken bacağına demir korkuluk saplandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde site görevlisi, bahçe kapısının üzerinden atlarken düşmesi sonucu sol bacağına demir korkuluk saplandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde site görevlisi, bahçe kapısının üzerinden atlarken düşmesi sonucu sol bacağına demir korkuluk saplandı. Talihsiz kişi, saplanan korkuluk demiri ile hastaneye götürüldü.

Olay, 13.00 sıralarında Tosmur Mahallesi İsa Özdemir Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. Sitede güvenlik olarak çalışan Muhammet Kiyan (58), kapalı olan bahçe kapısının üzerinden atlarken dengesini kaybedip düştü. Bu sırada kapının yaklaşık 20 santimetrelik uzunluğundaki korkuluk demiri Kiyan'ın sol bacağına saplandı. Talihsiz adamın yardım çığlıklarını duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, korkuluk demirini Kiyan'ın bacağından çıkaramayınca, demir parmaklıkları kesti. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kiyan, bacağına saplanan demirle birlikte Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek ameliyata alındı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim