

Balkondan Kaçmaya Çalıştılar
Sakarya ve çevre illerde hırsızlık olaylarına karışan, anne ve kızlarından oluşan 3 kişilik çete, polis ekiplerince yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Sakarya ve çevre illerde ikametlerden hırsızlık olaylarına karışan, kuyumcu ve işyerlerinden ise oyalamak ve tırnakçılık yapmak suretiyle hırsızlık ve yankesicilik olaylarını gerçekleştiren anne ile kızlarından oluşan 3 kişilik grup Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı. Ekiplerce Adapazarı ilçesinde bir ikamette saklandıkları tespit edilen anne ve kızları için polis ekipleri operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda hakkında hırsızlık suçundan kesinleşmiş 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 3 hırsızlık suçundan aranması bulunan anne S.G. (61), hakkında hırsızlık suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 1 hırsızlık dosyasından aranması olan D.G. (35) isimli kızı ve yine hırsızlık suçundan 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 4 hırsızlık ile yankesicilik dosyasından aranması bulunan D.G. (28) isimli şüpheli kız ise ikametin balkonundan kaçmak için atladığı sırada binayı saran polisler tarafından yakalandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan anne ve kızları adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
- ANTALYA’DA 130 BİN ÇİÇEKLE GÖRSEL ŞOV
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- KAHRAMANMARAŞ’TA KAYIP VATANDAŞIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































