

Barışmak için geldi, kafe çıkışında silahla vuruldu
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir kişi, barışmak için geldiği kafeden ayrılırken iddiaya göre arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 20.15 sıralarında Hurma Mahallesi 252. Sokak'ta meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Enver N. (39) ile Telman F. (35), arkadaşlarının tavsiyesiyle barışmak için kafede bir araya geldi. Yaklaşık yarım saat konuşan ikili daha sonra dışarı çıktı. Telman F., iddiaya göre aracına bineceği esnada kafe önündeki Enver N'ye tabancayla ateş etmeye başladı. Kafasına ve karnına iki kurşun isabet eden Enver N. yere yığıldı. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Enver N, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sokağı araç ve yaya girişine kapatan polis ekipleri, olay yerinde 4 mermi kovanı ve bir bıçak buldu. Olay Yeri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı.
Olay yerinden otomobille kaçan Telman F. Kemer ilçesinde yakalanırken, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- SGK’DAN BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA DR. TURGUT NOYAN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NE TEŞEKKÜR BELGESİ
- KALP KRİZİ VAKASINA GİDEN AMBULANSIN ANAHTARI KAYBOLDU, ÇAĞRILAN İKİNCİ AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ
- FALEZLERDEN DÜŞEREK MAHSUR KALDI, KENDİSİNİ KURTARAN EKİPLERDEN ÖZÜR DİLEDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































