




Başkent’te Çatı Yangını İtfaiyeyi Alarma Geçirdi
Başkent'te bir binanın çatısında elektrik kontağının kısa devre yapması sebebiyle yangın çıktı. Yangın olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.
Olay, Çankaya'nın Kızılay semtindeki Karanfil 2 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir eğitim kurumuna ait olan binanın elektrik kontağındaki kısa devre sebebiyle çatısında yangın çıktı. Çevredeki civar esnafın ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmazken konuyla incili inceleme başlatıldı.
Olaya şahit olan çevre sakinlerinden Muhammet Kırımlı, "İlk önce sesleri duyduk. Ondan sonra baktık karşımızda dumanlar çıkıyor. İtfaiye geldi, yangına müdahale etti. Ambulans ve poliste geldi. Şu anda söndürmeye çalışıyorlar. Elektrikten çıkmış yangın bildiğimiz kadarıyla. Komşumuzundu yanan yer" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim