

Başkent’te Huzurevinde Yangın
Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir yaşlı bakım ve huzurevinde yangın çıktı. Kontrol altına alınan yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye sevk edilirken, bakımevinde yaşayan yaşlı vatandaşlar çevre bakımevlerine nakledildi.
Olay, Çankaya'nın Mutlukent Mahallesi 1961. Sokak'ta bulunan bir yaşlı bakım ve huzurevinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bakımevinin çamaşırhanesinde çıkan yangın kısa sürede tüm binayı sardı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen bir kişi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Huzurevinde yaşayan diğer vatandaşların ise çevredeki huzurevlerine nakledildiği belirtildi. Olay yerindeki çalışmaların devam ettiği belirtilirken, konu hakkında inceleme başlatıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- CARETTA SEZONU AÇILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































