




’Bayıltan Taciz’ İle İlgili Adli Ve İdari Soruşturma Başlatıldı
Sivas'ta dün ilk iş gününde patronu tarafından tarafından tacize uğradığını iddia edilen genç kızın olayıyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Olay dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir firmada işe başlayan genç kız iddiaya göre iş yerinde kahve yaptığı sırada patronu D.A.'nın tacizine uğradı. Genç kız durumu telefonla annesi M.K.'ya haber verdi. Kızının çalıştığı firmaya gelen anne kızını taciz ettiğini öne sürdüğü patronu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle anne sinir krizi geçirerek bayıldı. Annenin durumunu görenler 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anneyi hastaneye kaldırdı. Genç kızı ilk iş gününde taciz ettiği iddia edilen patron D.A. da polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayın ardından Sivas Valiliği olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı. Vali Davut Gül sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Adli ve idari işlem başlatılmıştır" dedi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü de olayla ilgili inceleme başlattı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Gazipaşa’da öğrencilere trafik bilinci aşılandı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim