

Bayram Namazını Yıkılması İçin Boşaltılan Orta Hasarlı Binanın Altında Kıldılar
Adana'da vatandaşlar, camide yer olmayınca depremde orta hasar alıp, yıkılması için boşaltılan bir apartmanın altına seccadelerini sererek bayram namazı kıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adana'da yaklaşık 8 bin bina orta ve ağır hasar alarak boşaltıldı. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ise Havacılar apartmanı depremden sonra yapılan incelemede orta hasar aldı. Yıkılması planlanan apartman ise boşaltıldı.
Yeşilyurt Bağlar Cami'nde bayram namazı için yer bulamayan vatandaşlar, yıkılması için boşaltılan apartmanın altına seccadelerini sererek bayram namazı kıldılar.
İhlas Haber Ajansı'na konuşan cemaatten Hasan Hüseyin Tanrısever, "Korkmadık, neden korkalım ki namaz kılıyoruz bir şey olmaz" dedi.
Ali Yücel isimli vatandaş, "Namaz olmasa burada durmazdık ama namaz için korkmadık. Bir şey olmayacağını biliyorduk" diye konuştu
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- İSKENDERUN’DA EV YANGINI
- KUYUMCU SÜSÜ VERİP TEFECİLİK YAPTILAR: OPERASYONDA SİLAH, POS CİHAZLARI VE MİLYONLUK ÇEK-SENET ELE GEÇİRİLDİ
- EVİN PENCERESİNDEN KAÇARAK SIRRA KADEM BASAN GENÇTEN 19 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
- ANTAKYA’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































