Bugün 01 Mayıs 2025 Perşembe
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    3983.813
    %-2.08
  • Dolar
    38.4389
    %-0.18
  • Euro
    43.6452
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bilet Alamayınca Otobüsü Rehin Aldı
06 Aralık 2018 Perşembe 09:48

Bilet Alamayınca Otobüsü Rehin Aldı

Adana'da, İzmir'e gitmek isteyen hamile bir kadın parası olmadığı için bilet alamayınca Gaziantep'e giden bir otobüse binip tam 1 saat 15 dakika inmedi.

Adana'da, İzmir'e gitmek isteyen hamile bir kadın parası olmadığı için bilet alamayınca Gaziantep'e giden bir otobüse binip tam 1 saat 15 dakika inmedi. Gecikme nedeniyle yolcular ve otobüs firması yetkililerinin tepki gösterdiği kadın, polis tarafından ikna edilerek araçtan indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Derya K. isimli hamile kadın İzmir'e gitmek üzere merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Merkez Otogara geldi. Parası olmadığı için bilet alamayan ve durumu otobüs firmalarına anlatmasına rağmen kimsenin yardımcı olmadığı genç kadın, Gaziantep'e saat 12.30'da hareket edecek bir otobüse bindi. Otobüsün hareket saati geldiğinde yolcuları ve biletlerini kontrol eden muavin, en arka koltukta bileti olmayan kadınını indirmek istedi ancak kadın inmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis tam 1 saat 15 dakika boyunca kadını ikna etmeye çalıştı. Kadın bir türlü ikna olmazken, gelen polislere de tepki göstererek "Herkesten bunun hesabını soracağım" diye bağırdı. Kadın ikna olmayınca polisler kadına İzmir bileti aldı ancak kadın bu bileti de yırttı. Otobüs yola çıkamayınca yolcular ve firma yetkilileri kadına tepki gösterdi. Uzun uğraşlar sonunda İzmir'e gönderileceği söylenilerek ikna edilen kadın otobüsten indi. Otobüs kadının inmesiyle yola çıkarken, tişörtünde İngilizce olarak "Sarılmaya ihtiyacım var" yazan kadın polis merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan Derya K., daha sonra serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim