

Burdur’da 206 Sürücüye Ceza İşlem Uygulandı, 71 Araç Trafikten Men Edildi
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde 206 sürücüye ceza işlem uygulandı, 71 araç trafikten men edildi. Ayrıca ekipler tarafından 1376 vatandaşa trafik güvenliği bilgilendirilmesi yapılarak broşür dağıtıldı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 01-10 Ekim 2023 tarihlerinde 10 günlük dönemde trafik güvenliğine yönelik denetim ve eğitim faaliyetleri, 21 Jandarma Trafik Timi ve 60 personelin katılımı ile icra edildi.
İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde icra edilen uygulamalar sonucunda 14 bin 405 araç ve sürücü kontrol edilerek, 206 araç ve sürücüye ceza uygulandı, 71 araç trafikten men edildi. 583 vatandaşa ve 793 öğrenciye ise trafik güvenliğine yönelik eğitim verilerek, 1400 broşür dağıtıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞU ANTALYA’DA KUTLANDI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- BAKAN KURUM: "SON 2 AYDA TAM 39 MİLYON İÇERİK ÜRETİLMİŞTİR"
- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- BAKAN ERSOY: "TURİSTLER ARTIK GASTRONOMİ İÇİN ROTA BELİRLİYOR"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































