




Burdur’da aranan 46 şüpheli tutuklandı
Burdur'da 2 haftalık asayiş raporunda 14 hırsızlık olayının tamamını aydınlatıldığı, gözaltına alınan 46 şüphelinin tutuklandığı açıklandı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü 1- 16 Şubat tarihleri arasında yapılan faaliyetlerini açıkladı. Suç ve suçlulara yönelik yapılan çalışmalarda 2 adet bıçak, 15 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet tabanca yakalandığı, 5 şahıs hakkında işlem yapıldığı ifade edildi. Meydana gelen 14 hırsızlık olayının tamamını aydınlatılırken, 18 şüpheliden 16'sı yakalandı. İl genelinde hırsızlık, kasten yaralama ve tehdit gibi suçlardan aranma kaydı bulunan 61 şahıs yakalandı. 61 şüpheliden 46'sı tutuklanırken, 15'i serbest bırakıldı.
Öte yandan, kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda, kasten adam öldürmeye teşebbüs ve silahla tehdit gibi suçlardan 24 yıl 5 ay hapis cezası alan ve hırsızlık suçundan 19 yıl 5 ay hapis cezası alan 2 şahıs yakalandı. 2 şahıs cezaevine teslim edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Minik öğrenciler hem karne aldı hem mangal keyfi yaptı
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim