

Burdur’da Tırla Çarpışan Otomobil Takla Attı, Sürücünün Burnu Bile Kanamadı
Burdur'da aynı yönde seyir halinde olan tır ile çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazayı otomobil sürücüsü burnu bile kanamadan atlattı.
Kaza, Burdur Çevreyolu NATO Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya'dan Ankara istikametine giden Eyüp B. idaresindeki 06 BYB 764 plakalı otomobil ile aynı yönde seyir halinde olan Hakan K. idaresindeki 33 AIN 747 plakalı tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil takla atarak şarampole devrildi.
Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkarılan sürücü Eyüp B. kazayı burnu bile kanamadan atlatırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüyü ayakta kontrol etti. Herhangi bir sorunun olmadığı anlayan ekipler normale dönerken, takla atarak kullanılamaz hale gelen otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- VALİ ŞAHİN, ALANYA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- AKDENİZ'DE GÖÇMEN BOTU SAHİL GÜVENLİK BOTUNA ÇARTTI
- 38 BİN AVRO DOLANDIRILDI, UZLAŞMAYLA PARASINI GERİ ALDI
- KALEİÇİ'NDE SELÇUKLU'NUN KAYIP KİTABELERİ BULUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































