




Çalınan Evlilik Cüzdanından Vazgeçti Televizyonunu Geri İstiyor
Gaziantep'te evine hırsız giren çift, çalınan evlilik cüzdanı ve çeşitli eşyalarından çok duvardan sökülerek alınan televizyonunu istiyor. Evlilik cüzdanından vazgeçen 66 yaşındaki Mustafa Bağcı, hırsıza seslenerek sadece televizyonu geri vermesini istedi.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Hoşgör Mahallesi Adsız Şehitler Caddesi'nde yaşayan 66 yaşındaki Mustafa ve Fatma Bağcı, geceyi oğlunun evinde geçirdi. Kendi evlerine geldiklerinde televizyonun çalındığını fark eden çift, evde yaptıkları incelemede yatak, yorgan, battaniye gibi bazı eşyalar ile evlilik cüzdanın da çalındığını fark etti.
Şikayetçi olmadı, hırsıza seslendi
Hırsızlık olayının ardından şikayetçi olmayan Mustafa Bağcı, hırsıza seslenerek evlilik cüzdanından vazgeçtiğini belirtti. Eşyalarının hiçbirini geri istemediğini belirten Bağcı, sadece televizyonun geri getirilmesini istedi.
"Yeni bir evlilik cüzdanı çıkartırım"
Televizyonu için bir miktar para vermeye bile razı olduğunu vurgulayan Bağcı, "Eşimle beraber akşam oğlumda kaldım. Sabah eve gelince arka kapı açık durumdaydı. Baktım ki hırsızlar eve girmiş. Hemen evi kontrol ettik, televizyon, battaniye birkaç bakır kazan ve evlilik cüzdanımız almışlar. Tuvaletin penceresinden girmişler. Buradan hırsızlara sesleniyorum, Allah rızası için televizyonumu geri getirin. Başka bir şey istemiyorum. Gerekirse para da veririm, televizyonsuz duramıyoruz. Eşimle beraber yeni bir evlilik cüzdanı çıkartırız. Televizyonumuzu versinler yeter" diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
- Başkan Uysal: "Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim