

Çalıştığı İş Yerini Haraca Bağlayıp Bir De Senet İmzalatmaya Kalktı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Mart ayından bu yana tehdit yoluyla iş yerinden her gün 100 TL aldığı iddia edilen şüpheli asayiş ekipleri tarafından yakalandı.
İddiaya göre; Manavgat Aşağı Hisar Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bir iş yeri sahibi, 2017 yılı Aralık ayında iş yerinin güvenliğini sağlaması için Y.Y. isimli şahsı işe aldı. Y.Y.'ye kullanması için kendi otomobilini veren iş yeri sahibi, şahsın kendisine baskı yapması üzerine 2018 yılı Mart ayında işten çıkardı. Y.Y. işten ayrılırken otomobili geri vermediği gibi 300 bin TL senet imzalatmaya kalkarken, iş yeri sahibinden tehdit yoluyla her gün düzenli olarak 100 TL aldı.
İş yeri sahibinin polis karakoluna şikayette bulunması üzerine harekete geçen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Y.Y.'yi Aydınevler Mahallesi'nde araç içerisinde yakaladı. Y.Y. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edilirken, otomobil iş yeri sahibine teslim edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
- ANTALYA’DA 130 BİN ÇİÇEKLE GÖRSEL ŞOV
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































