

Ceyhan’da Cinayet
Adana'nın Ceyhan ilçesinde evinin banyosunda silahla vurularak yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
Alınan bilgiye göre, Ulus Mahallesi Papaklı Sokak'ta meydana gelen olayda, Hüseyin Erdoğan (55) ağabeyi ve ablası ile kaldığı evin banyosunda silahla vuruldu. Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırılan Erdoğan kurtarılamadı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde yapılan çalışmalarda, 1 adet tabanca ve 5 adet boş kovan bulundu.
Evde Hüseyin Erdoğan ile birlikte yaşayan 2 kardeşten birinin yatalak olduğu, diğerinin ise aklen malul olduğu anlaşıldı.
Yatağa bağımlı Halit Edoğan'ın, tanımadığı esmer bir şahsın eve gelerek önce banyoda bulunan kardeşine ateş ettiğini, daha sonra da 2 defa kendisine ateş ettiğini ancak kendisini vuramadığını, buna karşılık yatağının yanında bulunan kuru sıkı tabancayı şüpheliye doğrulttuğunu ve şüphelinin kaçtığını söylediği öğrenildi.
Şüpheliyi tespit ve yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- TÜRK TOPLUMU MİAMİ'DE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- ADANA’DA BELEDİYE OTOBÜSÜYLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ, HAYATINI KAYBETTİ
- SON UÇUŞUNDA KOKPİTİ KIZIYLA PAYLAŞTI
- İRAN’DA HAYATINI KAYBEDEN GENÇ ŞOFÖRDEN GERİYE AİLESİNE NEŞE İÇERİSİNDE ÇİĞKÖFTE YOĞURDUĞU ANLAR KALDI
- SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN YARIŞ PAHALIYA PATLADI: 430 BİN TL CEZA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































