




Dağda Yaralanan Belediye Şube Müdürü Helikopterle Hastaneye Ulaştırıldı
Kahramanmaraş'ta, gezinti yapmak amacıyla çıktıkları Berit Dağı'nda düşüp yaralanarak mahsur kalan Büyükşehir Belediyesi Ar-Ge ve Enerji Şube Müdürü Abdurrahman Bağcı, askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı.
Alınan bilgiye göre, Abdurrahman Bağcı bir grupla öğle vakti gezinti amaçlı Berit Dağı'na çıktı. Dengesini kaybeden Bağcı, kayalık bölgede yuvarlanarak yaralandı.
Yanında bulunan eşi ve gruptakilerin cep telefonuyla durumu bildirmesi üzerine bölgeye jandarma, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi. Bağcı ekipler tarafından bulunduğu yerden alındıktan sonra helikopterle Kahramanmaraş Havalimanı'na götürüldü.
Bağcı, buradan 112 Acil Servis ekiplerince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
Abdurrahman Bağcı'nın sağ ayağının kırıldığı belirtildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Başkan Uysal: "Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek"
- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim