Bugün 18 Mayıs 2025 Pazar
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    3996.585
    %0.00
  • Dolar
    38.8091
    %0.00
  • Euro
    43.2885
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Darp Edilen Çocuğun Hırsızlık Yaptığı İleri Sürüldü
02 Eylül 2020 Çarşamba 13:23

Darp Edilen Çocuğun Hırsızlık Yaptığı İleri Sürüldü

Adana'da bir vatandaş tarafından darp edilen çocuğun su içtiği için değil, hırsızlık girişiminde bulunduğu için darp edildiği ileri sürüldü.

Adana'da bir vatandaş tarafından darp edilen çocuğun su içtiği için değil, hırsızlık girişiminde bulunduğu için darp edildiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün Seyhan ilçesine bağlı Mustafa Kemalpaşa Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, T.Y. isimli bir vatandaş, 10 yaşındaki Muhammet Elbuni'yi darp etti. Olay yerine gelen ambulansla çocuk Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çocuk kendisinin su içmek istediğini bu nedenle darp edildiğini ileri sürerken gözaltına alınan T.Y.'nin, "Çocuk hırsızlık yapıyordu uyardım beni dinlemeyip küfür etti sonra da kaçtı. Ben de hem küfür ettiği hem de hırsızlık yaptığı için vurdum" dediği öne sürüldü.

Bu arada, 10 yaşında olduğu öğrenilen çocuğun hastaneden kaçtığı da tespit edildi. Mahalle muhtarı Necati Kipçak ise çocuğun su içmediğini hırsızlık yaptığını öne sürerek, "Saat 19.00 sıralarında 10 ve 14 yaşlarında çocuklar gelip mahallede geziyorlar. Ayrıca yolda bekleyen araçların camlarını temizleyip para almaya çalışıyorlar. Buralarda gezip mahallede nerede boş ev var hemen oraya hırsızlık yapmaya giriyorlar. Bunlarda her yol var dün götürüldüğü hastaneden kaçmış. Su içme olayı falan yok yani. Sabah çeşmenin yanında ateş yakmaya çalıştılar ben müdahale edip kovdum. Akşamına da zaten bu olay oldu" dedi.

Çocuğun hırsızlıktan 5 suç kaydının da olduğu öğrenildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim