




Denizli’de 840 Litre Kaçak Şarap Yakalandı
Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen ve 2 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı operasyonda, 840 litre kaçak şarap ile 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçak içki üretimi ve satışı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Denizli'nin Pamukkale ilçesi Gözler mahallesinde iki farklı adrese düzenlenen operasyonda, toplam 840 litre kaçak şarap, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 121 adet 9 minimetre tabanca fişeği ele geçirildi. Kaçak şarap ve tüfeklerle yakalanan 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahıslar, adliyeye sevk edildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalara devam edileceği belirtildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim