

Denizli’de Fuhuş Yaptıkları Belirlenen 9 Kişiye 9 Bin 460 Tl İdari Para Cezası
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 731 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 8 ile 14 Şubat 2021 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 731 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 2 adreste fuhuş yaptıkları tespit edilen 9 kişiye 9 bin 460 TL idari para cezası uygulandı. Bir evin ise umuma açık yer haline getirilmesinden dolayı zabıta ekipleri tarafından kapatıldığı ve ikamette bulunan 6 kişiye sosyal mesafe kurallarını ihlal etmekten dolayı 5 bin 160 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.
Korona virüs tedbirlerine uymayan 3 kişiye 2 bin 580 TL idari para cezası
Polis ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında açık işyerlerinde yaptığı denetimlerde, 229 işyeri denetlendi. Denetimlerde 783 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) ve Hayat Eve Sığar (HES) sorgulaması yapıldığı belirtildi. Denetlemeler sonucunda 3 kişinin karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilerek 2 bin 580 TL idari para cezası uygulandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "TURİSTLER ARTIK GASTRONOMİ İÇİN ROTA BELİRLİYOR"
- ANNESİNİN ÇOK SEVDİĞİ ÇİÇEĞİ, İŞ YERİNİN ÖNÜNDE MEZARI ANDIRAN ALANDA 40 YILDIR YAŞATIYOR
- BAŞKAN ÖNTÜRK, "ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLEN HATAY’IMIZI DÜNYAYA TANITMANIN GURURUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































