




Denizli’de Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Denetimler Sıkılaştırıldı
Denizli'de üç günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde ana arterlerde ve hafta içi yoğunluk olan noktalarda sessizlik hakim olurken, emniyet güçleri kent merkezinde denetim ve uygulamaların arttırıldığı görüldü.
Ülke genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte sokağa çıkma kısıtlaması üç gün olarak uygulanırken, Denizli'de vatandaşların kurallara uyulduğu görüldü. Kentte hafta içi vatandaşların yoğunluk oluşturduğu bölgelerde ve ara sokaklarda polis ekipleri denetimlerini kısıtlamanın ikinci gününde de devam ettirdi. Bazı cadde ve sokaklarda ise saat 17.00'ye kadar vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için dışarıya çıktıkları görüldü.
Denizli'de ana arterlerde ve meydanlarda emniyet güçleri tarafından uygulamaların yapıldığı bölgelerde denetimlerin sıkılaştırıldığı görüldü.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Son dakikada golü atıp takımı şampiyon yaptı, antrenör babasına koştu
- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- CW Enerji Intersolar Europe Fuarı’nda sektörün geleceğine yön vermeye hazırlanıyor
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
- ATB kesme çiçek URGE heyeti Japonya ve Kore’de temaslarda bulundu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim