




Deprem Korkusunu Kahvehanede Yaşadılar
Elazığ depreminin şiddetli bir şekilde hissedildiği Gaziantep'te bazı vatandaşlar depreme kahvehanede yakalandı. Vatandaşlar 35 saniyede kahvehaneyi terk etti
Gaziantep'tin Beybahçe Mahallesi'ndeki bir kahvehanede bulunan 100 kişilik grup, 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depremini kahvehanede yaşadı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde başlayan sarsıntı ile birlikte hızla sandalyelerinden kalkan vatandaşlar hemen dış kapılara yönelmesi yer aldı. Deprem esnasında hızla ayağa kalkan vatandaşlar 35 saniye içerisinde tamamen kahvehaneyi boşalttı.
Yaşanan korku anların anlatan kahvehane Esat Yetmez, "Kahvede otururken, bir anda sarsıntı başladı. Hemen kahvehaneyi boşalttık, kendimizi dışarı attık. Çok şükür bizde bir şey olmadı ama Elazığ ve Malatya'da facianın boyutu büyük oldu. Buradaki insanlara geçmiş olsun diyoruz, hayatını kaybedenlere rahmet yaralananlara ise geçmiş olsun diliyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Zayıflama İğnesi Doktor Tavsiyesiyle Kullanılmalı
- Makat Fıtığı Tedavisine Kök Hücreyle 10 Dakikada Çözüm
- Muratpaşa’dan yabancılara Türkçe Konuşma Kulübü
- Başdeğirmen, mahalle buluşmalarıyla, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinliyor
- Milletvekili Köse: "Antalya artık idari davalar için Konya’ya gitmeyecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim